Avoin saatavuus

Osana käsikirjoituksen lähettämisprosessia sinun pitää hyväksyä tämä julkaisusopimus:

Metsätieteen aikakauskirja on avoin tiedelehti, jota julkaisee Suomen Metsätieteellinen Seura ry (jatkossa Julkaisija). Kaikki Metsätieteen aikakauskirjassa julkaistavat artikkelit ovat vapaasti luettavissa, ladattavissa, jaettavissa ja käytettävissä Creative Commons CC BY-SA 4.0 -lisenssin mukaan (Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen). Voit lukea lisenssin tiivistelmän ja koko tekstin näiden linkkien kautta: i) tiivistelmä; ii) koko teksti.

Tekijänoikeus pysyy kirjoittajalla. Creative Commons -lisenssi tarkoittaa, että Suomen tekijänoikeuslain mukaisena tekijänoikeuden haltijana kirjoittaja(t) myöntää(vät) oikeuden käyttää artikkelia lisenssissä määritellyillä tavoilla. Julkaisijalla on oikeus julkaista artikkeli ja pitää se avoimesti saatavilla Internetin kautta missä tahansa nykyisessä tai tulevassa julkaisuformaatissa. Julkaisija voi siirtää julkaisuoikeuden ja/tai Metsätieteen aikakauskirjan verkkosivuston ylläpidon myös muulle toimijalle, joka hyväksyy CC BY-SA 4.0 -lisenssin.

Metsätieteen aikakauskirja sallii lopullisen julkaistun artikkeliversion rinnakkaistallennuksen muulle verkkosivustolle CC BY-SA 4.0 ‑lisenssin alaisena, esim. omalle, työpaikan tai ammatillisen median verkkosivulle. Hyväksytyn, taittamattoman kirjoittajan käsikirjoitusversion voi rinnakkaistallentaa mille tahansa verkkosivulle. Rinnakkaistallennettuihin artikkeleihin on liitettävä alkuperäiset bibliografiset tiedot ja DOI-linkki alkuperäisartikkeliin. Jos käsikirjoitus on julkaistu ennakkojulkaisuna (preprint), ennakkojulkaisuun on liitettävä tieto lopullisen version julkaisemisesta Metsätieteen aikakauskirjassa, ml. täydellinen bibliografinen viite, jossa on myös DOI-linkki.


Rekisteröidy
Click this link to register to Metsätieteen aikakauskirja.
Kirjaudu sisään
Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, kirjaudu sisään tallentaaksesi valitsemasi artikkelit myöhempää käyttöä varten.
Ilmoitukset päivityksistä
Kirjautumalla saat tiedotteet uudesta julkaisusta
Valitsemasi artikkelit